Riki11 kérdése:
User benchmarkt tesuztnél ez a hiba jelent meg Relative performance n/a - RAM cached drive detected?
Figyelt kérdés
Relative performance n/a - RAM cached drive detected ez miétr lett oda írva a winchesteremhez, és nem mutatat teljesítményt a vinyo?
2019. szept. 16. 15:31
1/3 Gábor_79 válasza:
Szerintem annyi, hogy nem tudta az eszköz teljesítményét mérni, mert a "túl" nagy méretű a gyorsítótár része. Nem a lemez tényleges sebességét mérte volna, hanem a cache sebességét. Ez nem egy SSHD véletlen? Egy rész SSD, nagyobb rész rendes merevlemez. A teszt összesítését szerintem nem befolyásolja. Azaz a nagyszámú adattároló nem dobja meg a pontot. Esetleg a leggyorsabbat veszi figyelembe.
2/3 A kérdező kommentje:
akkor nem vágom mi lehet. sshd nem lehet mert van egy ssd---m külön amin a rendszer van és hdd 2tb külön de az nem rendszer. valamit nem lehet vele csinálni? vagy ez normális?
2019. szept. 16. 18:20
3/3 Gábor_79 válasza:
Nem tudom. Nem kell neki különösebb jelentőséget tulajdonítani. A végeredményt nem igazán befolyásolja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!