Valamiért furcsán viselkedik a gépem és teljesen bepánikoltam! Segítség! (? )
nyugi, ilyen meghibásodás nem szokott gépeknél lenni. Ez csak valami beállítás v. progi lehet.
A számítógépen van olyan beállítás, miszerint ha nem nyúlsz a géphez (pl. 5 percig) autómatikusan kikapcsol/zárolja magát/alvó módba kerül/hibernálja magát.
Első lépésként ezt próbáld ki.
(sajnos nem tudom pontosan a lépéseket leírni mert nekem win 7 van telepítve (mivel windows XP még manapsgá talán a legelterjettebb feltételezem a gépeden az fut))
Szóval első lépésként azt kéne megmondanod milyen az operációs rendszer.
Ez mindenhol ugyanúgy megnézhető (windows rendszereknél):
Windows zászlós gomb + Pause/Break gomb. Az előugró ablakon a windows típusát le tudod olvasni.
Ezeket a beállításokat képernyőkímélő, energiagazdálkodási lehetőségek, ott tudod elérni a legtöbb operációs redszeren hogy:
jobbklikk az asztalon, előugró menüből legalol a tulajdonságok (win7 személyre szabhatóság), majd a bejövő ablakon kapcsold állítsd be pl. hogy képernyő kímélő: nincs.
Ha valakinek van XP-je leírhatná a pontos lépést, mert sztem ott lesz a bibi. Ha nem, keresünk tovább ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!