Windows 10 van a gépemen vásároltam egy Audio AT 2020 mikrofont hogyan kell beállítani nekem azt írja ki a gép hogy kövessem a Mikrofon beállítás varázsló lépéseit de én ezt nem találom hogyan kell végül is beállítani?
Egy ilyen kondenzátoros mikrofonnak kell a 48 V fantomtáp.
Ha USB csatlakozóst vásároltál, akkor azt közvetlenül bedughatod az USB portra, adtak hozzá kábelt is. Ebben a fajta mikrofonban van egy egyszerű kis hangkártyaszerűség beépítve, nem túl jó, de megfelelő és ehhez adja is az USB port ezt a fantomtápot, ha viszont csak sima XLR csatlakozós a mikrofonod, akkor nincs mit tenni, kell venni hozzá egy külső hangkártyát és XLR kábelt is, de megvan a lehetőséged, hogy így sokkal jobb minőséget érj el, hogy többet hozz ki a mikrofonból, mert az nagyon jó, ha ki tudod használni a lehetőségeit.
Először ezt tisztázzuk, milyen fajta a mikrofonod?
USB, vagy XLR a csatlakozás.
(Az USB-t bizonyára ismered, olyan lapos a csatlakozó, az XLR meg három tüskés)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!