Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Screen Tearing, lag megfelelő...

Screen Tearing, lag megfelelő FPS-el, fix?

Figyelt kérdés

Hali! Először is, a gépem fontosabb adatai..

Videókártya - GTX1070 EX OC

Proci - I5 4690k

Alaplap - ASUS H81M-K

Monitor (ÚJ, de a régivel is ezt csinálta) - 24" LG 24MP59G 75HZ

FPS 60 fixen meg szokott lenni, vagy több..

Játéknak adott mondjuk

-Farming Simulator 2019, átlagba tartja a 60 FPS-t, de ha már forgatom a kamera nézetet, valami elképesztően gusztustalan, játszhatatlan tud lenni.

-PUBG, szintén full low-on tartja 60 fölött, legtöbbször 120-on is. Mióta megvan az új monitor tény hogy jobb, de még mindíg észrevehető a "micro lag" szerű akadás, a fix fps ellenére IS.. A friss videókártya driverrel kezdtem a windows újratelepítését nemrég, azzal nem lehet gond. Nvidia beállításoknál próbáltam pár dolgot, de nem lett jobb, pedig ahol lehet teljesítmény van megadva prioritásnak.

Pénz híján szervíz kilőve :C Ha valakinek van egy kis ideje és ért hozzá, megköszönném ha tudna adni pár tanácsot, vagy akinek volt hasonló hogy oldotta meg..

#screen tearing #micro lagg #Élvezhetetlen Gaming
2019. szept. 8. 16:11
 1/4 anonim ***** válasza:
Régebbi videókártya driverrel próbáld ki.
2019. szept. 8. 16:16
 2/4 A kérdező kommentje:

Hmmm, az a baj keresgélni kell ehhez meg annyira igazából nem értek mit kell figyelni, tudnál küldeni egy linket, melyiket lenne érdemes megpróbálni az én setup-ommal, vagy úgy alapból melyik "jobb"?

Köszi

2019. szept. 8. 17:01
 3/4 anonim válasza:
Vsync on
2019. dec. 9. 15:41
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem segít...
2019. dec. 9. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!