Screen Tearing, lag megfelelő FPS-el, fix?
Hali! Először is, a gépem fontosabb adatai..
Videókártya - GTX1070 EX OC
Proci - I5 4690k
Alaplap - ASUS H81M-K
Monitor (ÚJ, de a régivel is ezt csinálta) - 24" LG 24MP59G 75HZ
FPS 60 fixen meg szokott lenni, vagy több..
Játéknak adott mondjuk
-Farming Simulator 2019, átlagba tartja a 60 FPS-t, de ha már forgatom a kamera nézetet, valami elképesztően gusztustalan, játszhatatlan tud lenni.
-PUBG, szintén full low-on tartja 60 fölött, legtöbbször 120-on is. Mióta megvan az új monitor tény hogy jobb, de még mindíg észrevehető a "micro lag" szerű akadás, a fix fps ellenére IS.. A friss videókártya driverrel kezdtem a windows újratelepítését nemrég, azzal nem lehet gond. Nvidia beállításoknál próbáltam pár dolgot, de nem lett jobb, pedig ahol lehet teljesítmény van megadva prioritásnak.
Pénz híján szervíz kilőve :C Ha valakinek van egy kis ideje és ért hozzá, megköszönném ha tudna adni pár tanácsot, vagy akinek volt hasonló hogy oldotta meg..
Hmmm, az a baj keresgélni kell ehhez meg annyira igazából nem értek mit kell figyelni, tudnál küldeni egy linket, melyiket lenne érdemes megpróbálni az én setup-ommal, vagy úgy alapból melyik "jobb"?
Köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!