Melyik youtuber amelyik nem játékokkal játszik hanem videokat csinál csak?
elég sok ilyen videós van. kisebbek és nagyobbak is. szerintem leginkább azt érdemes belőnöd, hogy milyen témák érdekelnek és azokra rákeresni YouTube-on, aztán akinek bejöttek a videói egy-egy témában, azoknak nézd meg a többi videóját is és majd kialakul, hogy kiket érdemes követned.
vannak nagyobb, közismertebb csatornák, amiknek általában vegyesebb a tematikája is, de van egy csomó kisebb utazós, vagy szűkebb tematikájú csatorna is. tényleg leginkább azt érdemes belőni, hogy téged mi érdekel, "ami nem játék" és az érdeklődésed mentén elindulni különféle témák felé.
Pamkutyáék inkább zenés videókat csinálnak, de más műfajú, pl. utazós videóik is vannak.
Dancsó Péter főleg film/videó/YouTuber kritikákat csinál.
Magyarósi Csaba kicsit komolyabb, általánosabb és nagyon vegyes tematikájú videókat csinál, amik közt elég nagy hangsúlyt kapnak az utazások és a műszaki cikkek is.
Balázs Dániel is valami hasonló csatornát próbált felépíteni, de nagyon nem futott fel, amíg csinálta és úgy látom az utóbi időben teljesen abba is hagyta, pedig nekem bejött, amit csinált - nem én vagyok, nem a saját csatornámat reklámozom, már csak azért sem, mert az még nekem se jön be...
a VKÁ vlogot kb. naponta emlegeti valaki itt GYK-n, gondolom így akar több nézőt szerezni a vlogger, de a jelek szerint működik is neki. végülis többen követik, mint az előbb említett vlogot. az sem kizárt, hogy tényleg ennyire érdekli az embereket, vagy csak bejött a bújtatott reklám. nekem annyira nem jön be, de ízlések és pofonok...
a The VR-nek van játék csatornája is, de csinálnak egy műszaki termék csatornát is.
az ex tévés D. Tóth Kriszta (DTK) híres/sikeres emberekkel csinál interjúkat a városban autózva Elviszlek magammal címen.
az On the Spot dokumentumfilmeket forgat a világ különböző tájain, amikkel nemrég teljesen a YouTube-ra költöztek a korábbi Magyar Televízión és Spektrumon futó sorozatuk után és most épp azzal foglalkoznak, hogyan nevelnek gyerekeket a különböző kultúrákban.
a Filmdzsungel természetfilmeket és magyar természetfotósokról szóló dokumentumfilmeket forgat, amik egy része YouTube-on elérhető - másik része a weboldalukon látható.
Puzsér Róbert most épp főpolgármester jelöltként kampányol, de amúgy elég sok féle társadalmi és kulturális témáról, meg különösen filmekről is szokott egész jó, bár meglehetősen sarkalatos gondolatokat megosztani.
Horváth András főleg elektromos autókkal, meg hébe-hóba mindenféle egyéb műszaki cikkekel foglalkozik.
Hormonmenes Janka pl. szexuális felvilágosítással és fogamzásgátlással foglalkozik
más magyarokat nem nagyon ismerek/követek, de kíváncsi vagyok, hogy kiket ajánlanak még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!