Pc kormányt javítását hol lehet megoldani, Zala vagy Vas megyében? Canyon kormányról lenne szó.
Ha garanciális (a törvény szerint 1 év jótállás és 2 év szavatosság illet meg: [link] ), akkor juttasd vissza ahhoz a kereskedőhöz, ahol vetted. Ne felejtsd el mellékelni a jótállási könyvet, vagy ha az nincs meg, a számla vagy a blokk fénymásolatát.
Erről egyébként a Canyon oldalán is írnak (ők 2 év önkénts jótállást adnak):
* [link]
a Canyon-nál kaphatsz bővebb felvilágosítást a garanciális feltételekről:
* [link]
Ha már túllépted a garanciális időt, saját szakálladra kereshetsz valamilyen elektronikai szervizt:
* [link]
* [link]
Kár, h az egyes trollkodik, mert engem is érdekelne, ha a jövőben elszállna a relatíve drága kormányom (120e).
Próbáld meg ott, ahol vetted, ha van erre lehetőség, vagy esetleg keress egy elektroszervizt
Rám azt mondják sokadszorra, hogy troll vagyok. Oké, az vagyok.
Nagyon sokan úgy érvényesülnek a válaszadók közül, hogy tulajdonképpen rákeres a kérdező helyett, és egész egyszerúen belinkeli.
Az ilyen az én szememben egy buzgómócsing. És övé az elismerés, meg a dicsfény, mert tudja, mi az a Google.
De akkor mit érdemel az ilyen kérdező ?Vagy úgy is kérdezhetném, hogy mennyi esze, lehet egy ilyen embernek, aki tud ide regisztrálni, még a kérdést is kiírja valahogy, de Google-ről meg még nem hallott.
Ez szinte hihetetlen. Szimpla lustaság, a legtöbb esetben.
Ezért válaszolok az ilyeneknek így.
"Nagyon sokan úgy érvényesülnek a válaszadók közül, hogy tulajdonképpen rákeres a kérdező helyett, és egész egyszerúen belinkeli."
És? Ez normális sztem. Másrészt meg tudni kell azt is, h mit keresel
# 6 Ilyen hozzáállással te tuti DK-s vagy.
Uram Isten, hova keveredtem.
Kisegítő iskola 1. osztály.
"# 6 Ilyen hozzáállással te tuti DK-s vagy.
Uram Isten, hova keveredtem.
Kisegítő iskola 1. osztály."
Miért nem mondtad már elsőre, h frusztrált vagy, és itt töltöd ki?:) Semmi baj nincs, mi válaszolók nem a dicsőséget keressük
És m ég én vagyok zavart ?
Az milyen már, hogy pár zöld pacsiért, meg pár nyomorult százalékért pitiztek mintegy kiskutya ?
És még el is ismeri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!