Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért hiányzik a laptop...

Miért hiányzik a laptop képének a széle a HDMI-vel összekötött TV képernyőjén, főleg úgy, hogy eddig jó volt?

Figyelt kérdés

Furcsa problémába ütköztem.

Évek óta monitorként használok egy full HD tv-t a laptoppal összekötve. Laptop is full HD felbontást bír. Eddig semmi baj nem volt vele. Minap munka előtt ahogy mindig szoktam kikapcsoltam a tv-t, laptopot hagytam bekapcsolva. Most mikor haza értem, kapcsoltam be a TV-t és már alapból úgy mutatta a képet a TV, mintha túl nagy lenne a kép, és hiányzik a tálca egy réssze stb.

Nem értem magától mi történhetett. Újratettem a videókártya drivert, nem segített. Beállítást sajnos nem találtam szoftveresen, szóval maradt a TV beállitások közötti keresgélés. Találtam egy opciót, ami kitölteti a képet.

Megoldódott a probléma, már nem lóg túl a kép a képernyőn, de látszik, hogy kicsit nagyítottabb a kép. Ha vissza állítom a beállítást ismét túl lóg a képeryő.

Mi történhetett? főleg magától, míg senki nem nyúlhatott a géphez. gpu-val lehet valami baj? Bár nem hiszem, a kép szép, hd filmek mennek, játék megy szóval csak nem romlott el.

Ötletek?

2019. szept. 4. 03:44
1 2
 11/11 anonim válasza:

Sziasztok!

Én is ezzel szenvedtem - a projektor hdmi felülpásztázásnak hívja. Azt kell kikapcsolni és fasza lesz.

2022. dec. 9. 08:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!