Mit jelent az, hogy a windows licence hamarosan lejár?
Folyton ezt írja ki a gép és hogy aktiváljak valamilyen kulcsot.
Azt hol találom meg, hogy mikor jár le és ha lejárt utána nem is tudom használni a gépet?
Akkor sanszos, hogy neked sem legálisan van a gépeden.
Azt a programot, ami a Windows aktiválás kijátszására hivatott a virusírtók rendre törlik, így amikor lejár a fél éves időkorlát, nem tudja újra aktiválni azt.
De ha legálisan van a gépeden, ilyen egyszerűen nem fordulhat elő. Max ha jelentős hardvermódosítást végeztél a gépen.
Köszönöm szépen a válaszokat.
9 hónappal ezelőtt vásároltam újonnan a gépet úgy kaptam meg, hogy rajta volt a windows 10 . Gondolom akkor tört operációs rendszer lehet rajta bár a 6 hónap már rég lejárt.
Egyébként 2 hete frissített valamit a rendszer és 4 napja kezdte el kiírni bekapcsolásnál és utána még 2-3x felugrik ez az üzenet és aztán nem jelenik meg csak a következő bekapcsolásnál.
Akkor újra kell telepíteni a gépet?
Vagy használsz aktivátort, vagy 1-2ezerért veszel legális kulcsot.
"9 hónappal ezelőtt vásároltam újonnan a gépet úgy kaptam meg, hogy rajta volt a windows 10 . "
Ha üzletből/cégtől vásároltad előtelepített windows10-el akkor csapj az asztalra náluk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!