Miért halványult el az Asztalon a Letöltések parancsikonja, amikor rámentem?
Oké, sok pdf -et töltöttem le most, és lehet attól nem bírta megnyitni, de hogy elhalványul a parancsikon?
Ezt most mire véljem?
Előre is köszönöm.
Amikor egy parancsikont "kivágsz", ctrl+x hogy áthelyezd másik mappába, akkor elhalványítja, ezzel jelezve, hogy "hahó, te most kivágtál engem, a vágólapon vagyok" és ne felejtsd el beilleszteni valahova.
ESC billentyűvel elvileg törölnie kellene ezt a műveletet.
Ezt tippelném, ezért halványult el.
Aztán lehet van más oka.
a parancsokat megjegyzi, és ha lefagy a gép és idegességedben "kattintgatsz", akkor azokat végre fogja hajtani, amint kap processzoridőt az a sok utasítás=kattintgatás.
Tehát amit írsz, hogy sorozatban kattingattál és véletlen bejött a jobb gomb menü, és utána megint jött egy balgomb kattintás akkor pont a kivágás menüpontra kattintottál, de te ezt nem láttad, mert a gép le volt fagyva és a monitoron nem szinkronban történtek a dolgok, hanem te a gépnek amit kiadtál, az csak később futott le, vagy meg sem jelent a monitoron, mint visszajelzés.
na ezt kicsit hosszan írtam le, sry
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!