Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » SQL alap gyakorló feladatokat...

SQL alap gyakorló feladatokat linkelne nekem valaki?

Figyelt kérdés

Most kezdtem el SQL-t tanulni és alap feladatokat keresek,hogy rögződjön a fejemben és tovább tudjak menni bonyolultabbakra.A neten találok pdf fájlokat de sokukhoz nem adnak adatbázist(nem is értem miért rakják fel a gyakorló feladatot ha adatbázis nincs hozzá...)

De ha esetleg valaki éppen unatkozik és volna kedve nekem feladatokat írni (privátban is lehet) ezen az oldalon lévő adatbázishoz( [link] az adatbázishoz azt megköszönöm!Persze nem kötelező csak ha valakinek van kedve hozzá. :)

#adatbázis #informatika #SQL #Access #Adatbázis programozás #Adatbázis lekérdezés
2019. aug. 21. 20:23
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!