Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan találom meg a fotókat...

Hogyan találom meg a fotókat a laptopom képtárában?

Figyelt kérdés

Egy ismerősöm a TeamVieweren keresztül úgy "megjavította" a gépemet, hogy a hajam az égnek áll azóta is.

Mindent összekevert amennyire csak lehetett. Eddig a fényképezőgépről feltett fotók alá pld. címet lehetett írni és egyértelmű volt, hogy beteszi a fotók közé. A gép jobb alsó sarkában kiírta, milyen típusú fényképezőgépről veszi le a képet, vagy képeket és futott egy zöld csík a folyamat befejezéséig. Most ha beteszem a gép kártyáját, hallok egy halk kattanást, aztán a nagy semmi. Nem találom meg soha többé a képet, amit állítólag feltettem.

Itt a gyakorin eddig még mindig pontos válaszokat kaptam nem úgy,mint a "számítógép kezelése kezdők számára" fórumon. Kérlek benneteket, segítsetek, mert már ide sem merek jönni a fotókkal. Köszönöm a türelmes és segítő válaszokat.

#fotó #feltevése
2019. aug. 19. 13:51
 1/6 anonim ***** válasza:
Én beírom a keresőbe: jpg, az összes gépen lévő képet megtalálja. Ugyan ez megy pl. mp3 kereséssel.
2019. aug. 19. 14:10
 2/6 A kérdező kommentje:
Ez komoly??? Nem mindenki fotójára vagyok kíváncsi, csak a sajátjaimra.
2019. aug. 19. 18:04
 3/6 anonim ***** válasza:
Nyílván az #1 nem a gugli keresőre gondolt!
2019. aug. 20. 14:22
 4/6 anonim ***** válasza:
Természetesen a laptop kereső funkcióját használom, te tényleg amatőr vagy. (#1-es vagyok)
2019. aug. 20. 21:06
 5/6 A kérdező kommentje:
Valóban amatőr vagyok és 78 éves. Lehetne benned egy kicsivel több tolerancia akárhány éves is vagy.
2019. aug. 21. 11:58
 6/6 anonim ***** válasza:
58%
Tolerancia? 2 hete múltam 74, hehe.
2019. aug. 21. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!