Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Melyik laptopot választanátok...

Melyik laptopot választanátok és miért?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2019. aug. 16. 11:46
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Nálam például 3 hónap alatt 800giga elhasználódik és vagy belső tárhelyet bővítek vagy külső meghajtóra helyezem. Szóval én kihasználom igen :) külső meghajtóra torrentezni szerintem a legrosszabb ötlet. Hamar tönkre megy.
2019. aug. 16. 18:04
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

SSD alap persze. Csak laptopba rakva gyakran drágább, mint külön megvenni sajnos. Na persze van, akinek az az 5-10 ezer forint nem számít. Nekem sokáig 160as SSD volt a laptopban. Emellett volt 500as külső winyom. 4 évig elég volt. Most 240es SSDvel van de 16gb RAM van benne. Én 8 GB RAM alá nem adom. Külső tár meg már marmadik van tele. 240 bőven elég. Ami nagy helyet foglal, megy külső tárba.

Full HD monitor kell. Az biztos! :) annál nagyobb nem.

HDMI kell. Display felejtős. D-sub opcionális, sok követítő még ezt használja. (sajnos)

Insert gomb (programozóként) alap, ami az új HP gépeken nincs. Külső billentyűzet ezt megoldja, de ha használnod napi szinten (én mondjuk 3 percenként), akkor ez fontos. HP esze máshol járt, amikor ezt a design-t kitalálta. Hogy szakadnak rájuk két zsák szalma! :) sok bosszúságot okoznak ezzel.

DVD... Hát nem tudom. Én nem használom. Audio CD, amit veszek, azt is tömörítem MP3-ba, vagy flac-ba. Ellenben ki lehet szerelni és rakni bele egy második háttértárat, ha szükséges. No meg külső DVD író is létezik. Szóval az sem szükséges.

Billentyű háttér világítás flanc, azoknak kell, akik nem tudnak vakon gépelni :)

3 USB legalább kell. Ha egy USB-c is van, az nagy előny! Van külső dokkoló hozzá. Számomra mocsok kényelmes :)

Inputok oldalt, vagy hátul vannak, ez is fontos. HP nekem ebből a szempontból kevésbé tetszik. De ez egyéni preferencia, valakinek pont ez tetszik.

2019. aug. 16. 18:06
 13/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

HP, Dell, esetleg Asus márkában gondolkodom amúgy. Maximum 170ezer a keretem, szóval biztos szükség lesz kompromisszumra...

2019. aug. 16. 18:35
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Beküldtem egy Inspiront a harmadik válaszban, ami hülyére veri az első kettőt, az miért nem jó neked?
2019. aug. 16. 19:18
 15/17 A kérdező kommentje:

Lecsekkoltam a linkeket is, természetesen!

Csak azt nem tudom, ha egy konkrét kérdést tesz fel az ember két konkrét dologról, miért egy harmadikat ajánlanak! Tudom, hogy segíteni szeretnétek, és köszönök minden választ!

2019. aug. 16. 20:47
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Azért ajánlottam harmadikat, mert az a másik kettő egy rakás fos.
2019. aug. 16. 22:05
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Mert van jobb nálunk olcsóbban azért.

És nem csak két választás létezik.

Ha neked több pénzed van egy gyengébb gépre, akkor hajrá! Bocs, hogy segítünk!

2019. aug. 16. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!