Mi van a billentyűzettel?
Figyelt kérdés
Eddig jó volt de le akartam cserélni egy másikra aztán amikor be dugtam nem világított meg semmi. Vettem egy újat az sem jó. Amikor be dugom abban a masodpercben világít aztán semmi xd segitsetek mert én nem nagyon értek hozzá 😕2019. aug. 15. 13:44
1/2 Mr. V. 

válasza:

A billentyűzetet a gép bekapcsolása ELŐTT kell bedugni, nem menet közben, mert laptopok kivételével (ahol ugye van meglévő billentyűzet) a BIOS ellenőrzi annak meglétét. Menet közben max USB-s billentyűzet köthető rá PS/2-es nem, de az USB-s sem minden rendszeren működik azonnal.
Tehát dugd rá a gépkre kikapcsolt állapotban és csak azután kapcsold be, úgy mennie kell.
2/2 Shaddark 

válasza:

Ez csak a PS2 -el szerelt csatlakozókra igaz, az usb-t lehet menet közben dugdosni, akár többet is egyszerre.
Ha usb és nem megy akkor próbáld másik usb aljzatban, mert az valószínűleg elszállt.
Ha ps/2 akkor meg ahogyan előttem írták, kikapcsolt állapotban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!