Hogyan tudok atmasolni fotokat a geprol? Ugy szeretnem, hogy miutan atmasolom az asztali dvd lejatszon (nem dvx-es) is megnezhessem? Ashampoo programom van. Ezzel lehetseges? Koszonom a segitseget!
Cd-e vagy dvd-re irjam ki a fotokat?
(Kezdo vagyok)
Szia!
Mivel írtad, hogy nem DivX-es, ezért gondolom, nem mai darab!
Tehát több megoldás létezik...
A régebbi lejátszók nem szeretik a több sávosan megírt lemezeket, s az újraírhatókkal sincsenek kibékülve, meg azt sem mindig szeretik, ha a lemez nincs lezárva!
Próbáld meg, hogy sima mezei CD-re írod ki a jpg/jpeg képeket, úgy, hogy a lemezt le is zárja a program, belehet pipálni az ashampoo-ban is!
Ha mégsem működne így sem, akkor írd le a lejátszó típusát!
Üdv
Ácsi!
Egyáltalán tud kezelni jpg filokat az asztali lejátszód?
Ha nem akkor meg kell szerkeszteni egy progival mint pl a: Photo Story 3(vagy akárhányas) for Windows, aztán videó konvertálóval dvd formátumba kell írnod.
Így a képeket videóként tudod nézni mint egy diavetítés
Nagyon szepen koszonom,hogy segitettel!!Sikerult!!!Ashampoo-val irtam ki es lezartam a cd-t.
Koszi:)
A CD-re iras tokeletes!Probalkoztam DVD-re is kiirni,hogy tobb kep ferjen ra,de arra nem sikerult.A masodik probalkozasnal kiadta a lemezt is hamarabb.Tobb hibat felsorolt,hogy mi lehet a gond,de en azon nem tudok eligazodni.A dvd-t miert nem tudja ugyanugy megirni?
(4.4 GB,120 perc,1-16x speed,dvd-r,Philips)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!