A számítógépekbe ha több ramot akarok rakni akkor ugyanazt kell bele vagy lehet különböző márkájú is?
Figyelt kérdés
Tudom hülye kérdés de most tanulom ezeket a dolgokat2019. aug. 13. 18:21
1/3 Mr. V. válasza:
Igen. Márkafüggetlen, sőt sebességfüggetlen is! Ha lassabbat vagy gyorsabbat teszel be, mindig a leglassabbhoz igazodik a többi is.
2/3 A kérdező kommentje:
köszi a választ
2019. aug. 13. 19:19
3/3 anonim válasza:
#Mr. V.
Végre egy normális válasz egy ilyen kérdésre. A legtöbben erre azt válaszolnák, hogy csakis és kizárólag ugyanolyat szabad venni, vagy kitben, mert csak úgy lesz jó. Nos ez hülyeség. Soha nem voltak egyforma ramjaim. Mindíg használtan vettem olyat, ami passzol az alaplapomba. Az időzítésekkel sem foglalkoztam. Soha semmi problémám nem adódott ebből. Most is két különböző van a gépemben. Őszintén szólva már azt sem tudom milyen gyártmány. Legalább 2 éve dolgoznak hibátlanul duálban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!