Anrysz kérdése:
Szamitogep felujitas. Milyen grafikus kartya?
Figyelt kérdés
Sziasztok adott egy konfig..
intel core i5-2400 cpu 3.10Ghz
Gigabyte GA-z68ma-d2h-b3 alaplap
8giga ram 2x2fajta
Micron 2GB DDR3 1333MHz MT8JTF25664AZ-1G4M1 és
Samsung Original 2GB DDR3 1333 256Mx64 CL9
nvidia geforce gtx 750ti grafikus
corsair vs350 táp
kérdés: lehet még növelni a teljesitményt erosebb grafikus kartyaval vagy felesleges. vagy ram novelése nemtudom lehtséges e..esetleg milyen típus amit még kihuz.. koszonom a valaszokat
2019. aug. 12. 16:24
1/7 anonim válasza:
Nekem egy rx 570 van, tökéletesen megvan ezzel a procival. Viszont a 8 gb kevés lesz.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ :).. az volna a lényeg hogy milyet vegyek bele amit maximum kihasznal plusz a ramokat ha érdemes beledobni 16gigat akkor menjen :D..csak hogy lessz e értelme.....lessz e valami valtozas jaték közben, vagy egyszeruen nem érdemes belekölteni
2019. aug. 12. 17:24
3/7 anonim válasza:
Persze hogy lesz a 750 ti-hoz képest. A max szerintem az rx 570, sok helyen megy majdnem 100%-on a proci, ennél erősebb kártyát nem vennék bele. full hd-ba majdnem minden ultrán fut min 60 fps-el.
4/7 anonim válasza:
Elfelejtettem mondani, csak a tápod bírja az erősebb kártyát.
5/7 A kérdező kommentje:
köszi.szoval akkor rx 570..és mennyi ram milyen tipus?.esetleg ami a tápnak is megfelel alacsonyabb fogyasztasu videokártya? mert akkor mar tenyleg mindent lecserélhetek :D
2019. aug. 13. 15:18
6/7 anonim válasza:
VS350 nem egy túlzottan szuper táp, én a biztonság kedvéért inkább GTX 1650-et vennék, az is sokkal erősebb a mostaninál.
Persze, bővíthetsz még RAM-ot is (32-ig támogatja a lap), sőt mivel Z alaplapod van, egy i7-2600K vagy 3770K is nyugodtan mehet bele.
7/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen koszonom a segitséget :)
2019. aug. 15. 06:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!