Szmnt kérdése:
Mi lehet a hiba, ha a telefonon magától kikapcsol?
Figyelt kérdés
Nos voltam Balatonon és a zsebemben maradt.. Eleinte a kép is rossz volt , de kiszáradt most hibátlan az. A hang az elromlott, hiszen nagyon rosszul szól, valamint sokszor kikapcsol. A kikapcsolás az nem arra utal, h a aksija romlott el??2010. júl. 12. 20:49
1/3 anonim válasza:
Mi lehet a hiba, ha a telefonon magától kikapcsol?
Nos voltam Balatonon és a zsebemben maradt.. / Ő IS VELED FÜRDÖTT /Eleinte a kép is rossz volt , de kiszáradt/ MOST NEM LÁTSZIK ANNYIRA HOGY VIZES LENNE / most hibátlan az. A hang az elromlott, hiszen nagyon rosszul szól,/LEHET HOGY A HANGSZÓRÓJA IS SZARRÁ ÁZOTT /valamint sokszor kikapcsol. / EGY KIS VÍZTŐL, MIÉRT / ? /A kikapcsolás az nem arra utal, h a aksija romlott el??
Szerintem lehet,hogy az aksija romlott el de az is lehet,hogy ha talán egy melegvizes strandon fürdetnéd meg legközelebb,akkor attól talán jobban lenne. De ez nem biztos.
2/3 A kérdező kommentje:
humor herold :)
2010. júl. 13. 08:53
3/3 anonim válasza:
néha a töltőre is felkéne rakni nempedig hordozni biztos lemerült =D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!