Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan tudom a Tampermonkey...

Hogyan tudom a Tampermonkey bővítményt törölni a Chrome-ból?

Figyelt kérdés

Fogalmam sincs, hogy került oda, de most nem engedi eltávolítani. Próbáltam a beállításokban, a Chrome áruházban és már egyszer visszaállítottam alapértelmezettre az egészet, aminél az összes bővítménynek el kellett volna tűnnie, és minden törlődött kivéve ez. Azt se tudom, mi ez, és hogy miért írja, hogy rendszergazda által telepítve, meg hogy a házirend adta hozzá. Járt már valaki így, vagy tud valamit erről?

Előre is köszönöm a segítséget!

2019. aug. 11. 13:10
 1/2 belapus ***** válasza:
100%

Talán érdemes volna szétnézni a telepített programok között, és ha van ott hasonló nevű vagy olyan, amely ismeretlen a számodra és a rákereséskor kéretlen alkalmazásként azonosítanak, akkor azokat uninstallálni kellene.

Megfontolnám a Malwarebytes, Malwarebytes Adwcleaner vagy a Zemana Antimalware lefuttatását.

Esetleg a Chrome teljes eltávolítása is szóba jöhet.Amikor kéri a böngészési adatokat, akkor azt is bejelölni, majd megkeresni a C:\Felhasználók\Itt a te felhasználói neved\Appdata\Local útvonalon a teljes Google mappát.Ezt is törölni kellene.Ehhez láthatóvá kell tenni a rejtett fájlokat és mappákat.

Előtte - az újratelepítés esetére - el lehet menteni a könyvjelzőket.

2019. aug. 11. 14:15
 2/2 A kérdező kommentje:

Igen, azóta lefutottam ezeket a köröket. A gépen sincsen semmi nyoma. Letöltöttem a Malwarebytes-t, tele volt a gép vírussal... Sajnos még mindig nem tűnt el a Chrome-ból, de legalább kikapcsolni sikerült.

Köszönöm a segítséget, ment a zöld kéz.

2019. aug. 11. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!