Baj van a laptopommal?
Figyelt kérdés
Egy hete vettem egy HP pavilion 15 gamer laptopot de mintha csak a baj lenne vele. I 7-es proci, gtx 1050ti, 8g ram. Aránylag nem rossz laptophoz képest, viszont amióta megvan jóformán minden játék amit futtatni akarok vagy nem megy vagy nagyon rosszul megy. Pl: a CS-GO-t el sem indítja, csm erroral kidob és semmit nem tudok tenni, neten amit láttam mind megcsináltam. Másik meg például letöltöttem a Need for Speed Payback-et és konkrétan olyan laggos hogy nem tudok a menüig bemenni. Nem értem mi lehet a gond, drivereket feltettem mindent, legfrissebb minden rajta. Nem hiszem hogy ennyire gyenge lenne, tudom laptop és sose lesz olyan mint egy asztali gép de azért el kéne futtassa a játékokat... Köszi előre a válaszokat!2019. aug. 10. 15:26
1/2 anonim válasza:
Futtass végig néhány tesztet, és nézd meg, olyan eredményeket érsz-e el, amelyeket ilyen hardverrel el szoktak érni.
2/2 anonim válasza:
Nézd meg nem e az integrált VGA-val futtatja a játékokat. A laptopok hajlamosak az energiatakarékosság miatt mindent az integrált kártyával indítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!