Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » A hagyományos telefonálást...

A hagyományos telefonálást kiütötte a Messenger, Skype, Snapchat, Viber stb?

Figyelt kérdés

2019. aug. 10. 14:29
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
53%
A kérdés provokatív, és csak vitatkozni akarsz.
2019. aug. 10. 14:47
 2/12 Szirty ***** válasza:
70%

Nem.

Már az is érthetetlen hogy a kérdés felmerült.

2019. aug. 10. 15:23
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Magánéletben talán, mi egyre többször a Telegramon beszélünk, ha már mobilnet úgyis van. Üzleti életben viszont egyáltalán nem. Megnézném mit szólna egy üzletfél/beszállító/kapcsolattartó bárki, mikor mondanád hogy "bocs, inkább keress Hangouts-on".
2019. aug. 11. 09:41
 4/12 anonim ***** válasza:

Természetesen igen. Az ismerősökkel, haverokkal, de még a nagymamámmal is interneten keresztül hívjuk egymást. Line-t preferálom, de a legtöbb családtag és ismerős Facebook Messenger párti.

Jóformán csak ügyfélszolgálatokat hív az ember manapság hagyományos módon. De ott meg e-mail/messenger párti vagyok.

Elrontott Asos rendelést például kevesebb, mint 1 órán belül Messengeren beszéltünk meg.

2019. aug. 12. 19:09
 5/12 anonim válasza:
Még nem teljesen.
2019. szept. 15. 10:28
 6/12 anonim ***** válasza:
Öt év elteltével sem, sőt.
aug. 1. 17:43
 7/12 anonim ***** válasza:
Sőt? Gondolom nem mozogsz fiatalok körében. Szinte nem is telefonálnak hagyományos módon.
aug. 5. 22:42
 8/12 anonim ***** válasza:
populáció!=fiatalok
aug. 6. 16:43
 9/12 anonim ***** válasza:
Hát mivel ők jelentik a jövőt elég beszédes, hogy miképpen intézik a dolgaikat.
aug. 6. 23:48
 10/12 anonim ***** válasza:
Én is voltam fiatal, és hanghívás nem is volt, csak chat üzenetben kommunikáltam. Azóta felnőttem, munkám van ahol naponta van hogy órákat telefonálok minkatársakkal és beszállítókkal, ezt magánéletbe is átemeltem. Ha rokontól/baráttól akarok valamit, akkor is inkább már felhívom őket. Így nem kell arra várnom hogy mikor válaszol a chat üzenetre, és még gyorsabb is mint hogy én bepötyögöm amit akarok, meg ő is a választ, neadjistem még pár kört kell futni vele. Ezzel szemben felhívom és fél perc alatt megbészéljük, ami cseteléssel elhúzódna 10 percet. Ha meg nem veszi fel, kap róla értesítést, visszahív.
aug. 7. 06:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!