Mennyibe kerul (penzbe) egy operacios rendszer telepitese? Windows 7, ha ez szamit.
tízest elkérnek az ilyenektől, akik GUI módban, lépésről lépésre sem bírják feltelepíteni :P
nem vicc, hülye emberekből él mindenki!
Első válaszolóval egyet értek.
Amúgy meg nem igaz nem megy.. Oly egyszerű! :)
Szerintem ők arra gondoltak, hogy ha te beviszed a gépet egy számtech boltba, hogy rakják fel, azok rögtön kihasználják, hogy te ezt nem tudod, és jól lehúznak.
Érted már ? Nem személy szerint szidtak téged vagy mást, hanem a "mesterembereken" botránkoztak meg.
Janemááá!... 8-O
Beszélnek itt előttem hülyeségeket össze-vissza!...
Számtech. boltokban az ilyesminek ÓRADÍJA van, a munkaóra díja 2000-3000 Ft...
Kártyák, merevlemezek, memóriák beszerelése, vírusírtás, op.rendszer telepítés, stb...
Van, ahol ingyen megcsinálják!!!
Én már elég sokszor vittem számtech.boltba javíttatni asztali gépet, notebookot, 1 hónapja a lányom gépét kellett helyrepofozni, mert teljesen becsődölt (új merevlemez kellett az elromlott helyett, új alaplap is kellett, újratelepíteni az op.rendszert), ennek a munkadíja került összesen 4000 Ft-ba!
Ha valahol veszek egy számítógépet, ott eddig még mindig ingyen telepítették fel az op.rendszert is!!! (Nem járt volna hozzá, de ha kérem, megcsinálják és nem kérnek érte pénzt.)
Volt úgy is, hogy házhoz hívtunk ki informatikus szakembert helyrehozni a becsődölt gépet : neki is munkaóradíja volt, ebbe bármi belefér a hardver szereléstől kezdve a programok telepítéséig...
Neki is 3000 Ft volt az óradíja!!!
Kedves Kérdező!
Ha te az ismerősödnek akarsz programot (op.rendszert) telepíteni, akkor 2000-3000 Ft/óránként méltányos összeg lesz...
(Esetleg kérj kevesebbet, mivel nincs bejelentett vállalkozásod és nem tudsz számlát adni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!