Hogy tudom a paypal-t aktiválni?
A bankkártyám lejárt (Master Card). Újat kaptam (Visa). Elsődleges fizetési eszköznek akartam beállítani az új kártyát, de azt írja:
"Sajnáljuk. Jelenleg nem tudjuk feldolgozni a kérését. Próbálja újra később."
Ha a hitel kártyacsatolásra mentem (bár nekem bankkártyám és nem hitelkártyám van) ezt írja:
"A kártyakibocsátó bank elutasította a kártyát. Próbáljon meg egy másik kártyát, vagy kérdés esetén forduljon a kártyakibocsátóhoz."
A bankban megkérdetem nem lesz e gond, hogy az új kártya Visa mivel eddig Master Card volt, azt mondták nem lesz gond, mivel ugyan azok a funkciói.
Segítség kéne mert a bank nem tud a paypalhoz hozzászólni, a pénzemet pedig nem tudom kivenni!
1. Kártyát és bankszámlát is lehet csatolni a paypal kifizetésekhez, azaz ha nem megy kártyával, próbáld bankszámlával!
2. Visa, Mastercard, Maestro, AMEX, Discover kártyák bármelyikét elfogadja, nem kell HITELkártyának lennie, csak bankkártyának. (A német kártyák némelyike nem használható, mert a számsor hossza nem megfelelő.)
3. Egyenleg menü, majd Bankok rész: új bankszámla hozzáadása (ha itt hozzáadod a bankszámlád, arra ki tudod majd venni az összeget)
4. Egyenleg menü, majd Hitel- és bankkártyák rész: itt tudod frissíteni a kártyaadatokat, vagy hozzáadni egy újat.
5. Töröld a régit, ha annak frissítése nem megy (mivel frissítésnél csak lejárati dátum és a 3 karakteres biztonsági kód módosítható), ott módosítani másik kártyára nem lehetséges, csak ha azonos maradt a típusa és száma.
Ha a leírtad alapján elutasította a bank a kártyát, akkor 2 lehetőség van: az online fizetés jelenleg tiltva van rajta, vagy nincs rajta egyenleg. Tesztelésképpen egy minimális összeget átvezet a paypal számlára (számlaszámnál utalni kell rá), ezzel bizonyítja, hogy élő.
Gránit banknál külön lehet a kártyán tiltani a POS (bolti), az online (netes) és a kp-felvételt vagy külön limitet megadni (0Ft-tól 1M Ft-ig). Nézz utána a bankodnál, hogy van-e bármilyen hasonló korlátozás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!