A számítógépem magától leáll. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
A hőmérséklete nem haladja meg az 50 fokot. Most cseréltem ki a hűtőpasztát. Nem tudom mi lehet a baj. Lehet ez szoftveres hiba?2019. júl. 29. 19:41
1/7 anonim válasza:
Ha "leáll" alatt azt érted, hogy azonnal kikapcsol, az nehezen lesz szoftveres hiba.
Esetleg kicsit több információt adhatnál, illetve megpróbálhatnád behatárolni, hogy mikor áll le!
Egyébként esélyes, hogy táphiba.
2/7 A kérdező kommentje:
Csinalok valamit... Ez utan az tortenik, hogy kikapcsol a gep es ujraindul. Amit eppen nem mentettem el az elveszik, es teljesen olyan, mint egy ujraindítás.
2019. júl. 29. 19:53
3/7 anonim válasza:
Mindent elfelejt? Akkor pedig a Bios elemet kell kicserélni.
4/7 anonim válasza:
Én a tápra gondolok, vagy valamilyen alaplap hiba.
5/7 anonim válasza:
Első körben tápcsere, ha nem oldja meg akkor alaplapcsere.
6/7 A kérdező kommentje:
A tápot 1 hónapja cseréltem. Szerintem nem az a hiba.
2019. júl. 30. 07:15
7/7 A kérdező kommentje:
Ez a probléma amúgy nincs minden használatnál. Egyszer csak próba kedvéért két órán kereaztül futtattam,és semmi. Máskor csak egyszerűen kidob.
2019. júl. 30. 07:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!