Holnap veszem meg a laptopot, ott helyben hazavihetem?
Figyelt kérdés
AcerAspire 5738ZG -t fogok venni..:) nagyon tetszik, a sims 3at is viszi, és TV out csatlakozója is van :) unokatesómék azt mondták h másnap lehet csak elvinni mert amíg beállítják, meg felteszik az op.rendszert az eltart egy darabig..biztos h muszály vele addig várni? nem bírnám ki :'D2010. júl. 11. 22:20
1/10 anonim válasza:
Igen, azért az nem egy perces munka. 1-2 órába beletelik.
2/10 anonim válasza:
Nekem nem tettek rá semmit. Úgy natúr odaadták ahogy volt. Itthon tettem rá fel mindent.
3/10 anonim válasza:
mikor én laptopot vettem várni kellet 3 órát, és mikor hazaértem még egy kis extra is volt a meghajtóban, nah vajon mi? hát egy windows7 telepitő :D, csak úgy bennemaradt XD
4/10 anonim válasza:
szerintem kifizetted te azt a telepítőt ha a boltba rakták rá...
5/10 anonim válasza:
Ha nem bírsz ennyit várni, akkor mi a francnak neked laptop? Inkább eriggy kaszálni, hogy valami hasznod is legyen.
6/10 A kérdező kommentje:
június óta dolgozok érte minden egyes nap estig te barom!!!! 1 nap több mint 30kg meggyet leszedtem...ezt csináld utánam te marha!!!
2010. júl. 12. 09:30
7/10 anonim válasza:
csak akkor arcoskodj, ha már 5 hektár búzát lekaszáltál már 1 nap!
egyébként nem értem mi tart neked addig, nekem 1-2 perc volt az egész művelet, kifizettem, aláírtam a garanciát, és már vittem, is!
8/10 A kérdező kommentje:
unokatesómék mondták, hogy az op. rendszer feltelepítése és a beállítások miatt csak másnap vihették haza
2010. júl. 12. 10:03
9/10 anonim válasza:
Meg mondod te is meg tudod csinálni (persze ha tényleg meg tudod).. Nekem oda adták.. :)
10/10 anonim válasza:
"mikor én laptopot vettem várni kellet 3 órát, és mikor hazaértem még egy kis extra is volt a meghajtóban, nah vajon mi? hát egy windows7 telepitő :D, csak úgy bennemaradt XD"
Ha van eszed nem vitted vissza. Az ilyen PC-s gyíkok mindig lehúzzák a vásárlókat, ennyi jár neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!