Etherium vagy Zcash bányászata éri meg jobban AMD kártyával?
Tényleg olyan keveset hozna, hogy még az RX 470 árát se hozná be több év alatt.
Ráadásul ha egy kártyát bányászatra ÉS gaming-re is használsz, az bizony elég hamar meg fog dögleni.
Onnan van ez az "indokolatlan" bitcoin gyűlölet (hozzáteszem az egész világon) mert emberek százezreit károsították meg azzal, hogy feltornázták hardver árakat a bányászattal az egekbe.
Én cirka 200+ ezer forintot buktam 1 év alatt a gépemen, csak azért mert kénytelen voltam akkor megvenni a GPU-t megy egyéb cuccokat mikor a túlkereslet miatt undorító módon az összes cég 2x áron árulta a termékeit.
Most meg hogy lecsengőben van ez a bitcoin őrület elárasztották a használt piacot a széthajtott GPU-kkal. Gondolom te se örülnél ha egy szarrá hajtott prémium GPU-t vennél amiről nem tudnád hogy bányászatra pörgött 100%-on mondjuk 30 ezer órát.
Mellesleg tonna szám vannak fórumok ahol leírják hogy házi bányászat egy GPU-val szart sem ér már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!