Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ismeri valaki a minecraft-nak...

Ismeri valaki a minecraft-nak azt a pályáját hogy "captive minecraft"?

Figyelt kérdés
Valaki segítsen, nem tudok tovább haladni 2achi kell cukornádig(enchant table-os achit nem tudom papir nélkül, end portálost sem tudom még, op almát nem lehet kraftolni "noch alma", tortát sem tudok cukor kell hozzá amihez cukornád, 50méterről lelőni skeletont szintén nem lehet próbáltam hogy skele spawner felett kiások 50block magasságig de hiába nem adja meg achivmentet, ezér méteres travel sínen ugyszint nem lehet megcsinálni) minden más achi kész akkor mégis hogyan tovább?!

#Minecraft #captive minecraft
2019. júl. 23. 21:05
 1/1 A kérdező kommentje:
Internetet már bekutattam, magyar videósokat is és külföldi videókat is, de azok régiek másabb és semmit nem találtam sehol sem. Csalás nélkül szeretném megoldani, (captive minecraft 1. Van több "része" is az első részével játszom)
2019. júl. 23. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!