Le lehet védeni jelszóval egy mappát?
"bitlockeren... de azzal csak az egész meghajtó védhető le"
Pontosabban partíció. (nem lemez)
Win10 már a pendriveokon is kezeli a több partíciót. (de létrehozni külső szoftver szükséges). Úgyhogy az 1.partíción a filmek, 2.partíció bitlockerezve..
#11: winrar szintén egy program amit telepíteni kell(ene)
Zip-ből pedig tudtommal szintén csak a titkosítatlant kezeli alapból a windows.
"#11: winrar szintén egy program amit telepíteni kell(ene)"
- Akkor is ez áll a legközelebb a megoldáshoz mert "Program és felhasználói profil nélkül?"ez nem fog menni.
@12: Nem kell hozzá külső program, a lemezkezelővel is meg lehet csinálni.
@14: De, kezeli. Azt nem tudom, hogy csinálni lehet-e vele, de olvasni és kicsomagolni biztosan. Egyébként meg mutass nekem egy olyan gépet, amire nincs se WinRAR, se WinZip, se 7-zip, se Total Commander feltelepítve.
@16: Jogos, tényleg lehet a win lemezkezelővel is többfelé particionálni.
A zip AES titkosítását nálam nem kezeli a win, csak a zipcrypto-t, ami manapság már annyira gyenge hogy nem bíznám rá egy baracklekvár receptjét sem.. :)
Nekem ezt sikerült összehozni a feltételek szerint:
A lemez2 a pendrive, első része szabadon használható, akár TV-n is, másik része bitlocker titkosított. és bármilyen wi gépen müxik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!