Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Törölhetem ezeket a fájlokat?

Törölhetem ezeket a fájlokat?

Figyelt kérdés
Letöltöttem egy vírusirtót a letöltőközpont oldaláról (Spybot) amely azt írja, hogy 565 ideiglenes fájl található a gépemen, és ezzel sok hely szabadítható fel. Ez azért érdekes,mert szinte majd mindennap csinálom a lemezkarbantartót, főképpen azért, mert kevés a helyem. Kérdésem, hogy hihetek-e neki, és töröltethetem-e ezeket a fájlokat, vagy esetleg törölhet olyat is, amit nem kellene, pl. a dokumentumokban fájlokat?
2019. júl. 7. 13:13
 1/1 anonim ***** válasza:

Töröld inkább ezt az őskövületet.

Vírusírtónak ha win 10 van akkor jó a beépített, ha nem akkor pl: avast, avg, kaspersky free

Malware írtónak: malwarebytes

Ha helyet akarsz felszabadítani akkor CCleaner megfelelően nem hülye, vagy inkább kézzel csináld, WinDirStat programmal jól átláthatod mi foglal sok helyet, aztán eldöntöd kell-e vagy sem.

2019. júl. 7. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!