Webcamerát belehet úgy álitani hogy mozgás esetén azonnal rögzitse az eseményt és a Windows-felhőbe juttassa el? Van erre program vagy hogyan kell beálitani?
Korábban már kerestem a témában megoldást, és én arra jutottam, hogy a OneDrive nem képes FTP-szerverként működni. Ahhoz pedig, hogy a kamera képe egy olyan mappába kerüljön ami szinkronizál a felhővel, annál a gépnek non-stop futnia kell és asztali kameravezérlő programmal kell a kamera képét venni, ami egy körülményes megoldás.
(konkrétabb válaszhoz tudni kellene a kamera adattárolás-továbbítási jellemzőit, nekem ez egy FTP-re menteni képes kamerával sem működött a Onedrive hiányossága miatt)
#2 adom
1: mozgás érzékelő nincs a webkamerában. Oly módon érzékelheti, hogy képelemzéssel felderíti a képen történő változásokat. Kontra: és ha elsuhan a kamerához közel egy légy, azt hogy kezelje?
2: Folytonos kamera üzemeltetéshez, folytonos üzem kell ahhoz, ahova a videót menti. Gépet folyamatosan futtatod majd?
3: FTP nem képes stream adatok fogadására, így a felhős tárhelyem, csak amelyik támogatja. Ebből kiindulva, a NAS azért egy jó megoldás, mert az alapból nem kapcsolja ki az ember. (Persze annak megfelelő HDD is kell. Ha jól tudom az állandó IP kamera rögzítésére a WD fekete típusa? Az tudom, hogy a piros a NAS adatos)
4: ahogy felettem említették az IP kamera egy jó megoldás, mert az nem gép függő, hanem felszereled és hálózaton azonnal menti a videót.
1: mozgás érzékelést a Synology biztosítja
2: Folytonos kamera üzemeltetést a Synology biztosítja
3: FTP nem kell, a felhő maga a NAS, bárhonnan elérhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!