Ha áramtalanítottam a gépet, attól még a cracker tudja tovább használni a gépemet?
Figyelt kérdés
Teljesen lekapcsoltam. Így látja a gépem képrenyőjét vagy sem?2019. jún. 21. 06:06
1/5 anonim válasza:
Nem lát semmit, mivel a géped hálózaton sincs, nincs áram alatt.
Konkrétan miből nyilvánvaló, hogy valaki használja gépedet, vagy belépett? Otthoni, magánfelhasználók annyira nincsenek célkeresztben ilyen téren (persze vigyázni és alapvető biztonságra figyelni jó)
2/5 A kérdező kommentje:
Hát megnyitottam egy oldalt,amitől az egész számítógép lefagyott,és utána ki be kapcsoltam,végül helyreállt. Viszont amikor el akartam indítani a virusírtót,mert először ezt sejtettem,akkor nem engedte. Próbáltam egy informatikus haverommal leállítani,de nem sikerült,ezt is kijátszotta. Tegnap áramtalanítottam hátha. Valaki írta hogy üldözési mániám van,nincsen. Tegnap történt velem ez.
2019. jún. 21. 07:57
3/5 anonim válasza:
Valami Live CD-s víruskeresőt jó lenne ráengedni vagy adattárolót másik gépbe áttenni például.
4/5 anonim válasza:
nem lehetne egyszerűen újratelepíteni a gépet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!