Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Valaki nezi mit csinalok a gepen?

Valaki nezi mit csinalok a gepen?

Figyelt kérdés

Van egy olyan erzesem,hogy valaki tavolrol betud lepni a gepembe vagy legalabbis a Facebookomba.A heten megvalltoztattam a jelszavam,mert tapasztaltam furcsa dolgokat.Erre most is kijelentkezett magatol pedig a telefonom itt van mellettem es nem hasznaltam rajta az FB-t.Az uzeneteim is sokszor olvasotnak van jelolve pedig nem en olvastam el.Ebbol kovetkeztettem arra,hogy valaki turkal a gepemben.

A kerdesem az lenne,hogy mikent tudom ezt kideriteni illetve kizarni a kemprogramokat?Van virus vedelmem.A PandaDome programot hasznalom.Eddig teljesen jol remekelt virusvedelem teren.

2019. jún. 9. 15:51
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem telepits egy hálózati forgalom figyelő progit pl: Glasswire ( [link] ) és figyeld hogy valóban a gépeden garázdálkodik valaki, mert az is lehet hogy magát a Facebookot törték fel és máshonnan lépnek be ez ellen a kétlépcsős bejelentkezés a legbiztosabb így belépéskor a jelszódon kívül egy kódot is kapsz a rögzített telefon számodra, vagy e-mail fiókodba amit meg kel adj és az sms-kódot javaslom azt biztos nem szerzi meg más.
2019. jún. 9. 17:29
 2/2 A kérdező kommentje:
Es ezzel,hogyan latom ha valaki tavolrol fer hozza a gepemhez?
2019. jún. 9. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!