HOgy tudok egy facebook-ot vagy egy citromailt feltörni?
Figyelt kérdés
Írtó fontos ! Programot és módszert is várok! Kösz előre is2010. júl. 7. 23:35
11/15 anonim válasza:
Én egyet kérdeznék.
Ha csak a citromailodat akarod feltörni mert elfelejtetted a jelszavadat.De akkor miért írtad oda ,hogy citromail ,és facebook-ot ? nem kötözködésként csak ez így fura volt.
12/15 sebők dzsenifer válasza:
sziasztok segítséget szeretnék kérni el felejtetem a facebook-on a jelszavamat ezért fel szeretném törni a sajátomat ha valaki tud segíteni írjon nekem előre is köszönöm nagyon fontos lenne!!!!!
13/15 anonim válasza:
kedves sebők dzsenifer .... mire találták fel hogy elfelejtett jelszóó szerinted? díszből? úgy bírom az ilyen sötéteket : D XD
14/15 anonim válasza:
Már nem foglalkozok hackeléssel. Túl veszélyessé vált.
Kérem ne írjatok ilyen ügyben.
15/15 Dávid king1999 válasza:
sziasztok én is el felejtem a jelszavam a citromailon de ha rá megyek h el felejtetem a jelszavam akor azt irja ki h nem atál meg jelszo kikérö emailt ha esetleg valaki tugya hogy gogy kell fel törni az irjon elöre is kösz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!