Openload co-t miért tiltsa le a Malwarebytes?
Akkor mit javasoltok, ne használjak online filmes és nyitott torrent oldalakat inkább?
Van majomparadem, ztrackerem, microbit, bigtorrent, ncore stb zárt torrent oldalam.
Csak online azért szoktam nézni mert ki mentettem a gépről mindent és le akarok minden meghajtót formázni és win10 is újba akarom tenni, és ott vannak kamerás filmek.
Videó: [link]
"Akkor mit javasoltok, ne használjak online filmes és nyitott torrent oldalakat inkább?"
Nem, ilyet nem mondtunk.
Csak ésszel kéne mindezeket használni.
Például a mellékelt videón látható, hogy ezernyi böngészőbővítményt (popup blokkolót, bányászszkript-blokkolót) használsz - teljesen feleslegesen. Egy kell: uBlock Origin - és ezt rendesen be kell tanítani. De ezt már többször elmondtuk neked - például itt is:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__..
csak Te nem hallgatsz ránk.
Már azt is javasoltuk, hogy ha ilyen gyanús oldalakon böngészel és félted a géped, használj virtuális gépbe telepített Linuxot - például itt is:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__..
de erre se hallgattál.
Hát vess magadra.
Amit láttál a videón fehér ség ugrált be, vagy a torrent eval-on meg nyílt egy másik ablak.
Így kaphatok vírust?
Lehetett látni normálisan kattintottam.
Igen, már a hozzászólásod is tele van vírussal.
Hiába a száz féle popup-blokkoló, a tizenöt féle vírusirtó, ezek jönnek és jönnek mint a migránsok/nácik, elözönlenek mindent. Bejutnak a hűtődbe, felzabálnak mindent, megisszák a sörödet/borodat/pálinkádat/üdítődet.
Befekszenek az ágyadba, kopulálnak a barátnőddel/barátnőddel/feleségeddel/férjeddel/kutyáddal/macskáddal/plüssmaciddal. Már a spájzban is Ők vannak.
Huncutok ezek a vírusok, na. ;)
ncore, majomparade stb zárt torrent oldalt használjak inkább?
Onnan sose kaptam vírust.
#15: Onnan is kaphatsz.
A kulcs: ÉSSZEL kellene ezeket az oldalakat - akár nyílt, akár zárt - használni.
Én ésszel használom.
Mindig a filmre kattintok rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!