Melyik a jobb a Zona ru vagy Popcorn Time? (Kép)
Melyik a biztonságosabb?
Sajnos Popcorn Time-n nem mindig jók a feliratok, késnek vagy egyáltalán nincsenek, a Zona-n egyetlen felirattal se találkoztam még.
Hát ez az,2019-es,sőt pontosabban 2019 áprilisi.Így persze hogy még nincs fent az ncore-on.
Addig nem tudsz valami mást nézni?Tavalyról pl. már minden filmet láttál amit meg akartál nézni?Na és mondjuk az elmúlt 5-10 évből?
Érted,most ezzel nem azt mondom hogy akkor addig is inkább kezdj el 60 éves,fekete-fehér norvég művész filmeket nézni.Csak arra akarok rávilágítani,hogy türelmetlenkedés és emiatt minden féle reklámoktól hemzsegő oldalakkal való kínlódás helyett lehet inkább érdemes volna átgondolnod hogy a közel múltból nem-e esetleg elmaradtak még valamik addig is amíg ez az áprilisi film is elérhető lesz letöltve is.
"Addig nem tudsz valami mást nézni?Tavalyról pl. már minden filmet láttál amit meg akartál nézni?Na és mondjuk az elmúlt 5-10 évből?"
De tudok, van sok filmem külső HDD-n és DVD lemezen is.
Biztos van még olyan film amit még nem láttam.
Online filmes oldalak, meg ilyen Zona Popcorn Time Stremio hasonló programokat alkalmazásokat, ilyen nyitott torrent oldalakat pl: Pirate bay, Rarbg, Itorrent stb.
Ilyeneket akkor felejtsem el örökre, hogy ne legyen semmi szemét kártevő a gépemen?
Alapjában véve igen,valszeg jobban járnál.
Bár bevallom TPB-re és rarbg-re néha én is felmegyek amikor tényleg valami ritkaságot keresek,na meg én egyébként is szeretem eredeti nyelven nézni a filmeket.De term. a reklám blokkoló ilyenkor is végig be van kapcsolva.
Stremio-n van olyan film hogy sokszor be akad a film, pedig kicsit meg állítottam a filmet, úgy látszik itt így nem hat mint online filmes oldalaknál.
Miért akad be?
Zonánál is volt 2kb.
Miért ilyen rosszak?
Popcorn Time azt nem szeretem hogy be állítom a magyar felíratott késik.
Majomparade, Ztraker is biztonságos mint az nCore?
Igen azok,mert azok is zárt oldalak,ill. zárt trackerek.
Ami persze még nem jelenti azt hogy egy torrent akkor nem is lehet vírusos,főleg tört programoknál fordulhat ilyesmi elő.Szóval programok terén azért ilyen oldalakon is csak óvatosan,mindig olvasd el a kommenteket hozzá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!