Gabessy kérdése:
Üdv mindenkinek a problémám az lenne hogy van 2db Toshiba Tecra A11 laptopom windowst szeretnék rajta cserélni De nem bootol. A biosba pedig nem tudok belépni Ötlet?
Figyelt kérdés
Próbáltam windows alatt jelenleg win 10 van rajta néztem videót hogy hogyan is kellene de ujraindítás után nincs az a választási lehetőségem ami után bejönne a bios Biost akartam rajta cserélni windows alatt de nem engedi error code 18 ad ír ki próbáltam olyat is hogy kivettem aa hdd asztali gépben elkesztem telepíteni és visszaraktam de nem bootol be a windows Hogyan tudom ijrarakni a rendszert?2019. máj. 4. 21:24
1/1 anonim válasza:
"elkezdtem"
Többek között, na mindegy.
Pedig máshogy nem fog menni, csak a ha a biosban beállítod, hogy tudj a telepítőről bootolni.
Biost cserélni is csak biosból lehet.
Tiszta ördögi kör.
Itt csodálatosan le van írva, hogy tartsd nyomva az F8-at, amíg megnyomod bekapcs gombot.
Aztán már be is léptél az Advanced Boot Options menübe.
De ha ezt nem találtad meg magadtól, meg fog még gyűlni vele a bajod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!