Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Egy google fiókból kiindulva...

Egy google fiókból kiindulva milyen információkat lehet megszerezni egy személyről?

Figyelt kérdés

Vagy pl. a fiókja feltörésen kívül lehet-e valamilyen támadást indítani ellene, pl. ami a számítógépét is érintheti? Vagy azért ehhez már a google-ön kell "áthatolni"?

Pusztán csak kiváncsiságból.

2019. ápr. 25. 22:09
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet.
2019. ápr. 25. 22:10
 2/5 anonim ***** válasza:

Amíg nem tudod mit takar a "fiókja feltörése", addig nincs miről beszélni.

Másrészről számos más módon gyűjthető információ valakiről, csak a mail fiókja "feltörése" nélkül is... (Ha tudnád lepetéznél.)

2019. ápr. 26. 07:40
 3/5 A kérdező kommentje:

Nekem nem áll szándékomban ilyet csinálni, meg annyira nem is érdekel ez a téma hogy komolyabban beleássam maga. Csak pusztán kíváncsi voltam.

Mondjuk nem értem azt a mondatod hogy amíg nem tudom mit jelent az hogy fiók feltörés, addig nincs miről beszélni?

Miért ne tudnám?

Egyébként az információ gyűjtésről miket értesz?

Ha van egy személy, és annak van egy google fiókja, akkor hogyan derítesz ki adatokat a személyről?

2019. ápr. 26. 09:18
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerződést hosszabbitottam, az új telefonra MINDENT letöltött, vagyis mindent tud! Csak kell ehhez egy gmailes postafiók.
2019. ápr. 27. 20:20
 5/5 anonim ***** válasza:
Mivel a felhasználókra erőltetik a telefonszámot. És a Google hatékonyan nyomon követi a netezési szokásokat, KB mindent! Azt lehet mondani egy kémhálózat. Ami arra épül hogy mindent megtudjon a felhasználókról. A Google szolgáltatások egy nagy honeypot a titkosszolgálatoknak, hatóságoknak. Kivánló eszköz arra hogy egy előfizetés mögött egy adott gépet nyomon lehessen követni. Hogy az illető pontosan milyen oldalakon jár és mit nézeget! Sütik, telefonszám, IP cím ellenőrzés. A három nagy nagy kombi amivel a google minden létező formában visszaél.
2019. máj. 4. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!