Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Segítség kérés . Htaccess...

Segítség kérés . Htaccess file. És IndexIgnore?

Figyelt kérdés

Üdv!

A .htaccess file-ban mit kell írni, hogy a könyvtárakat, amikor visszafejtik mindig a kezdőlapra vezessen és ne az

"""

Index of / valami

[ICO] Name Last modified Size Description

"""

oldalra?

Jelenleg nekem IndexIgnore * van, de ez az üres oldalra vezet, ebből lenne jó mindig kezdőlapot csinálni..

Köszönöm!!

2019. márc. 10. 14:54
 1/4 anonim ***** válasza:

A gyökérkönyvtár .htaccess fájljába:

Options -Indexes

2019. márc. 10. 16:09
 2/4 A kérdező kommentje:

Szia!

Köszönöm, de ez benne van nálam is, s mégsem jó...

2019. márc. 11. 03:00
 3/4 anonim ***** válasza:
Akkor írd le érthetőbben, hogy mit szeretnél. Az IndexIgnore-ral azt állíthatod, hogy milyen fájlokat/mappákat ne listázzon ki a webszerver, számomra a * azt jelenti, hogy te le akarod tiltani az egész könyvtárlistázást.
2019. márc. 11. 12:37
 4/4 A kérdező kommentje:

Szia!

Köszönöm segítséged, bocsánat, ha nem voltam érthető!

Tehát van egy link:

www.domain.com/konyvtar/kep.jpg

Valaki, ha kitörli a kep.jpg filet, (www.domain.com/konyvtar) akkor a kezdőlap jelenjen meg, és ne az,amit a kérdésben írtam, s jó lenne, ha ez minden létező könyvtárnál így lenne.

Remélem így már érthetőbb kérdésem!

Nagyon köszönöm válaszod!

2019. márc. 11. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!