Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » OTP Smartban miért nem működik?

OTP Smartban miért nem működik?

Figyelt kérdés
Mikor átutalok mindig gépen az OTP Direct en szoktam utalni, de miután belépek asmartban telefon alkalmazáson keresztül QR kódodal kell jóváhagyni a belépést, és az utalást is. Új telefon vásárlás miatt újra le kellett töltenem a smartbankot, muitán újra belépnék és kérné a qr kódot azt írja hogy nem aktív a smartbankom.... Mert jóváhagyásra vár a regisztráció. DEhát már kb 1 hónapja tölöttem el újra, akkor mégis miért nem engedi hogy használjam?

2019. márc. 4. 14:43
 1/3 anonim ***** válasza:
Be is léptél letöltés után? Mikor első alkalommal bejelentkezel, akkor fogsz kapni sms-ben új aktiválókódot.
2019. márc. 4. 15:03
 2/3 A kérdező kommentje:
igen megkaptam, de még mindig ezt írja ki: az adott szerződéshez kapcsolódó SmartBank regisztráció jelenleg aktiválásra vár, ezért a Qr kóddal történő belépés/jóváhagyás nem engedélyezett. Kérjük, válasszon másik belépési módot!
2019. márc. 4. 15:35
 3/3 A kérdező kommentje:
bejelentkezni nem engedett, csak rregisztrálni. De mivel volt már regisztrációm, megadtam azokat az adatokat amiket amúgy is használtam a belépéshez.
2019. márc. 4. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!