Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Feltört “facebook” és email...

Feltört “facebook” és email fiók esetén, hogyan szerezhetem vissza mindkettőhöz a jelszavam?

Figyelt kérdés

Ma reggel felakartam nézni facebook-ra és az alkalmazás kidobott. Beírtam a jelszavam és helytelen volt, azt jelezte, hogy ez a régi és adjam meg az újat! Rögtön igénybe vettem az új jelszó kérését, az adott emailcím oldalára váltottam, s bejelentkezni ott sem engedett, ott kiírta, hogy 3 órája cseréltem le a jelszavam. Tehát belépni sem tudok az email fiókomba, (ahol teljesen más jelszavam volt mint a facebook-on) így az új jelszó igénylése sem megoldás a feltört facebook-ra.

Valakinek hasznos infója aki járt már így?

2019. febr. 23. 11:12
 1/2 anonim ***** válasza:

Kémprogram lehet a gépeden, amit valaki küldött, rávett hogy letöltsd, telepítsd. Azért valószínű ez, mert "feltörés" nem létezik, csak jelszómegszerzés, és ha több különböző jelszavadat is megszerezték, ott gyanús hogy tőled került ki az információ (jelszólopó adathalász oldal által, keyloggerrel, stb.). Ha előfordulhatott ilyen tagnap vagy a napokban, már közelebb vagy a megoldáshoz, hogy kin kell leverni/feljelenteni.

A problémára megelőzés van csak, megoldás nem igazán. Onnantól kezdve hogy kizártak egy fiókodból és a jelszóemlékeztető sem működik, elfogynak a lehetőségek. A szolgáltató biztonsági okokból nem ad ki belépési információt.

Ha nem használtál megelőzésképpen másodlagos e-mail címet, kétfaktoros azonosítást, titkos kérdést és egyéb biztonsági elemeket, közel nulla az esélye hogy vissza tudsz lépni.

2019. febr. 23. 11:43
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszönöm elsősorban a gyors választ!

A helyzet az, hogy már egy hónapja legalább nem használok asztali számítógépet, sem laptopot! Tehát azokról be sem voltam/vagyok jelentkezve. Kizárólag telefonról, aplikáción keresztül használom a facebook alkalmazást!

Igen, ettől tartok én is, hogy 0 az esélye annak, hogy visszaszerezzem. A facebook-nak jelentettem mi történt, aztán várom a “csodát”!

2019. febr. 23. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!