Security Master AV érte a gépemet! Mit lehet tenni ellene?
Figyelt kérdés
Ahogy olvastam, ez egy vírusirtónak álcázott vírus. Lezárja a vírusirtómat és nem enged belépni csökkentett módba. Nem tudom leszedni se, mert nincs uninstallja.2010. júl. 1. 20:47
1/9 anonim válasza:
2/9 anonim válasza:
Rendszergazdai jogosultságnál arról a fiókról: Vezérlőpult/Programok hozzáférhetősége. Itt keresd meg és próbáld törölni.
4/9 anonim válasza:
Kaspersky vagy norton kipucolja neked.Ja és ne használj nodot se smart securityt.
5/9 anonim válasza:
Én ESET SS-t használok (fizetőset, naponta többször frissiti magát), több, mint 14 hónapja és ide nem jutott be semmi. Igaz, nem is szoktam mindenféle vacakot letölteni. Sőt, ezen a most nagyon veszélyes Windows Sugó biztonsági résen bejutni próbáló trójaikat is visszaveri a kőkeményre beállított tűzfala.
6/9 anonim válasza:
Te fizetsz az antivirusért? xDDDDDDD
Minek?Letöltöd crackeled és kész megy mint a bolti.vagy keresel hozzá felhasználónevet és jelszót.Nekem 3 éve crackelt Kaspersky IS em van és mindent kivéd :DD
7/9 anonim válasza:
18 00. Igen, cégeset. Mind a hat gépemre.
8/9 anonim válasza:
Persze 18.29. 6 éve lopott keyfile-al :D:D
9/9 anonim válasza:
Malwarebytes antimalware és superantispyware. Mindegyikkel egy teljes vizsgálat és teljesen tiszta lesz a géped.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!