Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Árt a hordozható számítógépnek...

Árt a hordozható számítógépnek, ha bennefelejtem a töltőt?

Figyelt kérdés

Mikor Wi-Fi módon használom a gépemet, elég gyakran előfordul, hogy töltésnél elfelejtem kihúzni a csatlakozót, és bennemarad néha egész éjszaka.

Okozhat ez valami kárt a gépnek?

2019. febr. 17. 20:46
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem. Az egyetlen kár, amit okozhatna,a túltöltés, de ilyen meg nincs, már elég régóta. Én is így használom évek óta. Lassú és szar, de legalább megbízhatóan lassú és szar.
2019. febr. 17. 21:20
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ!

A gépem nem különösebben lassú, de elég gyorsan "kiürül", jóformán egész nap használom.

Ezért mikor picsorog, hogy dugjam vissza a töltőt, megteszem, de azt már nem jelzi, ha feltöltődött, mint pl. a telefonom.

Az alsó szint ugyan megváltozik egy kicsit, mikor fel van töltve (kékebb lesz), de nem veszem mindig észre.

Van valami olyan alkalmazás, hogy pittyenjen egyet, mikor ki leget húzni az áramkörből?

Betevésnél és kivételnél jelez egyébként.

2019. febr. 18. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!