Az jó ötlet, ha a telefonom kijelzője ki van írva a nevem? Biztonságos?
Figyelt kérdés
Találtam androidon egy olyan beállítást, hogy a lezárt képernyőre ki lehet írni a tulajdonos adatait. Mit gondoltok erről?2019. jan. 23. 10:10
1/9 A kérdező kommentje:
*kijelzőjére
2019. jan. 23. 10:11
2/9 Robivosi válasza:
Mi értelme van? A saját neved és adataidat gondolom tudod. Azt nézegetni a lezárt képernyőn nincs értelme. És nem biztonságos ha más kezébe kerül az eszköz.
3/9 anonim válasza:
Az az értelme kedves Róbert, hogyha elhagyod a telefonodat, és egy becsületes ember megtalálja, akkor tudja, hogy kinek a telefonját találta meg.
4/9 A kérdező kommentje:
Igen, természetesen erre gondoltam gondoltam, amit a 3-as írt. Csak hogy lehet-e vmi hátulütője, v ilyesmi...?
2019. jan. 23. 13:04
5/9 anonim válasza:
Hát abból, hogy a nevedet tudják abból semmi.. az utcán bármelyik kérdőívesnek is megadod.
6/9 Robivosi válasza:
#3 Kedves válaszoló! Nagyon naiv vagyol. Szerinted?...Azért mert látja a megtaláló... házhoz is viszi!!! Hol élsz? Arra a problémára meg ott a nyomkövető... ha be van állítva rendesen.
7/9 anonim válasza:
Én inkább valami kontaktot írnék ki, e-mail, facebook, instagram, stb, hogyha valaki megtalálja, fel tudja veled venni a kapcsolatot.
8/9 A kérdező kommentje:
A mail cím jó ötlet! Köszönöm. Abból a nevem is kiderül egyúttal.
2019. jan. 23. 16:13
9/9 anonim válasza:
#6: Nagyon durva helyen dolgozhatsz tolvajokkal körülvéve.. :((
Jobb munkahelyen (v iskolában) simán visszaadják a telefonod ha ottfelejted a kávézóban v egy megbeszélés helyszinén és magad se tudod mikor vesztetted el a nap során.. De rajta a neved.
Másik eset: ma már mindenkinek totál egyforma jellegtelen telefonja van. Ha le kell adni biztonsági okokból (v iskolai vizsgán) akkor egy dobozba összegyűjtött 30db egyforma fekete tepsi telefon közül gyorsabban talalod (-ják) meg a tiedet.. Ha rajta a név.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!