Honnan lehet megtudni, hogy melyik oldalról törtek fel? Ezeket hova teszik fől, hogy csak így simán megtudhassam.
Figyelt kérdés
Ellenőriztem és az email címem elvileg megtalálható.
pld: [link]
Valakinek már lopták az emailjét így?
Jelszót változtattam.
2019. jan. 19. 15:47
1/4 anonim válasza:
1. Sehogyan.
2. Az sem biztos hogy tudják a jelszavad.
3. Az sem biztos hogy az ímélcímed tudják egyáltalán.
4. Közel sem biztos hogy nem te adod meg épp most az ímélcímed, mert oda beírod :))
3/4 anonim válasza:
Ha kicsit lejjebb tekersz, a piros szakaszban írja ("Breaches you were pwned in"), hogy melyik oldalról szivárogtak ki az adatok, vagy melyik kiszivárogtatásban találták meg.
4/4 A kérdező kommentje:
Igen azt néztem én is,de sokat nem tudtam meg belöle.
Nem is értem mi a fr@ncért kell más adatait feltőrni(hogy lehet valaki ilyen gerinctelen érthetettlen) gondolom nekik is meg kell élni valamiből...szegények...
2019. jan. 19. 17:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!