Eltűnt több dolog. Hova?
Rengeteg anyagom eltűnt a gépemről, képek, tananyagok mindenem rajta volt! Kaptam kölcsön egy pendrive - ot, az valószínűleg vírusos volt mert olvashatatlan dolgok voltak rajta, nem tudtam megnézni a tartalmát, formázni kellett. Teljesen laikus vagyok, ötletem sincs hova került a mappám.
Az a sok anyag, kb 50-60 hűha hova tűnt?? Egyáltalán vissza lehet hozni?
Most akkor te törölted, úgy már jobbak az esélyek? Lomtárban nem nézted, onnan visszaállítható.
Ha a lomtárat is törölted, akkor Recuva portable mély vizsgálattal a lomtárat kijelölve. Futtasd egy pendriveról akár vagy a C-ről. Csinálj egy pl "Temp" mappát a C-n, és oda irányítsd a visszaállítást, ne a D-re, ahol eleve voltak!!!
Recuva portable>>> [link]
Vagy kérj segítséget.
Dehogynem csináltál meg tegnapelőtt írtam ne írj semmit a hddre, majd utána mégegyszer vidd szakemberhez és ne használd a gépet mert a használat csökkenti az eselyeidet.
Erre használtad, letoltogettel rá, direkt az ellenkezőjét csináltad csakazértis.
Ez sajnos ilyen.
Igen, ez a legfontosabb. Ha a D-n voltak, akkor a D-re ne tölts re semmit!!!
Pendriveról próbáld a Recuvát, és a pendrive-ra irányítsd a visszaállítást pl.
Zöld pöttyösök, amik jók. Az elején bepipáltad a "mély vizsgálatot"?
Ha pendrive-ról dolgozol nem árthatsz a D-nek. Vagy kérj kölcsön külső HDD-t valakitől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!