Miért nem jó? Lent a többi
Figyelt kérdés
Szal...Most lett újra telepítve a gépem és felakarom telepíteni az Avast vírusirtót fel is telepítem addig nincs gond, viszont amikor megjön emailba az érvényesítő Licenc szám és beillesztem azt írja ki hogy érvénytelen licenc szám. Nah most ez miért van? A licenc számot az avast honlapjáról kérem HELP valaki2010. jún. 28. 20:28
1/6 Timi: ) válasza:
Lehet mikor kijelölöd és másolod, van benne egy plusz karakter, pl space.
vagy az elején vagy a végén,amit beillesztéskor nem lehet észrevenni,csak az avast látja, és ezért írja hogy érvénytelen a kód...talán
vagy:
Ehhez a verzióhoz küldenek ingyen kulcsot. Lehet hogy rossz verziót szedtél le.
A jó ez:avast! 4 Home Edition
23/L
2/6 anonim válasza:
Az 5-ös (legújabb) verzióhoz nem kell semmiféle kód!
3/6 A kérdező kommentje:
nekem nem az 5ös van ez még a kék hátteres nemtom hányas :D
2010. jún. 28. 20:41
4/6 A kérdező kommentje:
aMÚGY AMIKOR ÉN ÍRON BE ÉS NEM MÁSOLOM AKKOR IS EZT ÍRJA
2010. jún. 28. 20:43
5/6 anonim válasza:
Ezzel próbáld: W6420817H6100A1106-DU5MT2UK
6/6 anonim válasza:
Ha kék hátteres akkor az a 4.8 Professional te meg gondolom a Home-hoz kértél kulcsot valószínűleg ezért nem jó.
Itt az avast! 4.8 Professional Edition licenckulcsa:
W8001764R8800F1106-LPX6F78X
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!