Kékhalál. Már szétnéztem a neten, itt is de nem találtam választ. Alul folytatom. Szóval?
Feltelepítettem egy xp-t.Buherált az biztos,egy fekete kapucnis csaj jelenik meg képnek.Valami Extend Edition Smplicity.
Elkezdtem telepítgetni rá programokat,semmi baj nem volt.
Hang drivert akartam leszedni.Találtam is egyet.
A googlebe a vinyl ac'97 audio drivert írtam és az első 3 találat közül az egyiket letöltöttem.Winrarral kicsomagoltam,ezután váratlanul bejött a kékhalál.
Újraindítottam a gépet rá 1 percre max másfélra újra kékhalál jön be.Eddig 6-9szer indítottam újra és folyamatosan ezt csinálja.
PRóbáltam már csökkentett módban elindítani.
Ilyenkor nem hoz be kékhalált.
A letöltés mappából eltávolítottam a drivert,megnéztem a vezérlőpultban a hangoknál hogy ott a driver ,de azt írja,hogy nem található hangeszköz...
Szóval már nem hiszem hogy a gépen van.
Amúgy a számítógép asztali.
A kékhalálnál a technikai információknál:
" sysaudio.sys- adress és sok szám és betű..
Ha valaki tudja mit tehetek írjon.
Előre köszönöm.
Elnézést a helyesírási hibákért.
Ezt egy másik gépről írtam.
Az extended edition nekem is megvolt az egy SZ@R
dea nézd meg a gépet hogy a vezetékek érintkeznek e mozgasd meg egy kicsit ha meg úgy látod hogy poros akkor érintkező tisztívóval tisztítsd meg
Ha így se jó akkor vagy vírus van a gépeden(ha most telepítetted akkor valószínű hogy nem)vagy nincs más megoldás csak az újratelepítés
Remélem segítettem ezek nekem beváltak(főleg az újratelepítés:D)
Miért kell buherált Windowst használni?
Nincs itt szó semmilyen vírusról. A sysaudio.sys akad ki. Ez egy alapvető hangdriver, és mivel ismeretlenek belebarmoltak a rendszerbe, ezért fogja magát és kiakad.
Menj fel netre és szedj le egy normális WinXP-t (700 MB-nál nem szabad többnek lennie. Kivéve x64-es, meg a Media Center Edition.). Ahhoz meg adok neked kulcsot, ha kérsz, és soha semmi gondod nem lesz vele.
Aztán ha felraktad és MS Update-n lefrissítetted, utána meg testreszabhatod BricoPackkal meg TweakUI-val, de csak ésszel. Feldobsz mellé egy Kasperskyt, meg még a többit ami neked kell. Ha odafigyelsz telepítésnél, sokáig ki fogja bírni.
Ilyen a valódi kékhalál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!