Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Megprobalt valaki belepni?

Asapferg kérdése:

Megprobalt valaki belepni?

Figyelt kérdés

Sziasztok, ma kaptam egy e-mailt amiben ez allt:

Kedves *****!

Facebook-fiókod jelszavának alaphelyzetbe állítására vonatkozó kérést kaptunk.

A jelszavad módosításához kattints ide.

Másik lehetőségként beírhatod a következő visszaállító kódot:

Nem kérted a változtatást?

Ha nem kértél új jelszót, tudasd velünk!

Nos, a helyzet az hogy ezelott sosem kaptam ilyet, es nem tudom mit jelenthet. Valaki megprobalta volna kitalalni a jelszavam? Akinek van tapsztalata ezzel kapcsolatban kerem irja mar meg. Koszonom

#Facebook #biztonsagi kod
2018. dec. 18. 02:41
 1/3 anonim ***** válasza:

Valaki beírta felhasználónevedet és hogy "elfelejtette a jelszót"... Ez szinte biztos.

Valószínűleg megpróbálhatta kitalálni jelszavadat.

Kétlépcsős azonosítás bekapcsolása sem ártana valószínűleg, ha ilyenek történnek, biztos ami biztos...

2018. dec. 18. 05:02
 2/3 anonim ***** válasza:
A kétfaktoros belépés szerintem sem árt, de azért nézd meg, hogy tényleg a facebook küldte-e a levelet. Ilyen levelekkel nagyon jól lehet jelszavakat szerezni.
2018. dec. 18. 07:55
 3/3 A kérdező kommentje:
Azt mutatta a beallitasoknal, hogy kb a 6-dik ilyen uzenet utan van egy masik keszulek a fiokomban ugyan abban az idoben, ami egy windows szoftvert futtat, ip cim alapjan meg a szolgaltatoja is mas volt.... de hozzatartozik az is a tortenethez, hogy probaltam kikerni egy ilyen visszaigazolo kodot, de nem e-mailre, mert mivan ha o is latja valahogy, hanem sms-ben ami nem erkezett meg 12+ oraja.. annyit tudok hogy ez egy ismert modszer facebook toresre en is hallottam mar rola, de teljesen laikuskent ezt nem viszed vegig tudtommal..
2018. dec. 18. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!