Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Hogyan tudnék valakit védérvén...

Hogyan tudnék valakit védérvényesen törölni msn-ről hogy soha ne tudjun rámi írni és ne is jelenjek meg nála? SOS

Figyelt kérdés
NAGYON FONTOS MÁR SÍROK AZ IDEGTŐL!!!!
2010. jún. 27. 21:28
 1/7 anonim ***** válasza:
Kijelölöd az illetőt, rákkattintasz jobb egérgombbal és bejelölöd az ismerös törlése opciót. A felugró ablakban pipát teszel mindkét négyzetbe, leokézod. Mindenhonnan törölve lesz és nem tud többé "rádírni"!
2010. jún. 27. 21:39
 2/7 anonim ***** válasza:
* rákattintasz
2010. jún. 27. 21:42
 3/7 anonim ***** válasza:

Rákattintasz az ismerős nevére jobb egérgombbal, megjelenik 1 lista, ott szerepel rajta az, h Ismerős törlése. Kattintasz, megjelenik 1 párbeszédpanel, megnézed mit rajra, két választás van: 1, Ismerős törlése 2, Mégse

Ha letörölted az illetőt, nem fogsz tudni róla semmit, és ő se rólad!

Remélem, h tudtam segíteni!

20/L

2010. jún. 27. 21:42
 4/7 anonim ***** válasza:
Ugyanazt írtuk, nem?
2010. jún. 27. 21:45
 5/7 anonim ***** válasza:

Programok telepítése törlése ---> MSN (Windows Live Messenger) katt ----> eltávoltítás.

Utána---> [link] ----> letölt,feltelepít és beszélget ;)

2010. jún. 28. 10:01
 6/7 A kérdező kommentje:
az elsőket én is tudtam de az ismerősöm attól még látni fog engem ha új képet teszek ki stb. és én végleg megszeretném vele szüntetni a kapcsolatot!!
2010. jún. 28. 16:03
 7/7 anonim válasza:
Én is csak most jöttem rá!Belép az ember a windowslive.com-on és ott van olyan fül külön "MESSENGER" meg külön "MSN" , s a nagy csel, hogy MESSENGEREN olyan ismerőseim is voltak, akiket már azt hittem tutira letiltottam! Csak ugye van a windowslive msn, a windoes-zal települő alap msn, akkor a mobilon az ebuddy, stb..stb..s ezek nagyon furcsán tudnak viselkedni.A lényeg, hogy ezen fülön még ott volt, akit aszittem végleg kitöröltem, aztán itt pipa, aztán DELETE! s volt unszimpi ismerős, nincs unszimpi ismerős!:)
2012. márc. 29. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!