Segítség! Mit csináljak? Formázzam, vagy szerezzek új vírusirtót? Vagy van vmi más megoldás is?
Pár hete cseréltem tápot, azóta az avast!-om vírusadatbázisa elavult, és nem tudom frissíteni. Ez nem is olyan nagy baj...
De pár napja állandóan kiírja (talán mióta frissítettem az Adobe Flash Playert?), h "Gyanús fájlt észleltem!" és választhatok, h törlöm vagy kihagyom (ő a kihagyást javasolja). Bármire kattintok, mindig azt rakja ki, h újra kéne indítani a számítógépet, h átnézze a számítógépet(még mielőtt aktiválódhatna a vírus). Először még talált pár dolgot, de azóta semmit, és már kb 10-szerre rakja ezt ki.. És már az MSNnél is ha bejelentkezek, trójai vírust talál (azóta aMSN-t használok..)
Mit csináljak? Főleg az zavar, h állandóan kéri, h indítsam újra a gépet..
Szedjél le egy régi programot, amelynek az a neve hogy F-prot. Ez Dos ból futó vírusírtó, és amivel nem bír el az avast azt ez le fogja takarítani:)
23/L
Nem kell ide semmi, csak a jó öreg Kaspersky.
[link] -ról leszeded a KIS 2011-et. Avast le, Kaspersky fel. Egy teljes kereséssel pedig meg is oldódik a problémád.
Amúgy az Avasttal se lenne semmi gond, ha normálisan le lenne programozva. Mondjuk, ha ellenőrízné a fájlok digitális aláírását is. És akkor tudná, hogy az Adobe Corp.-tól van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!