Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Vpn-t szeretnék beállítani,...

Vpn-t szeretnék beállítani, és internetcímet kér, amit a rendszergazdától tudhatnék meg. Én vagyok a rendszergazda, de nem tudom. Honnan kellene tudnom?

Figyelt kérdés

2018. nov. 24. 17:19
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
"Amikor azt sem tudod hogy mi az amit használni akarsz akkor minek?" Hogy legyen.Egyszer valahol el kell kezdeni.És jól néznénk ki ha csak autószerelók járhatnának autóval.Másfelől,látom beleszülettél a diditális korszakba.Én nem.
2018. nov. 25. 18:57
 12/13 anonim ***** válasza:

Nem arról van szó, hogy neked nem lehet. De előbb olvass utána, hogy hogyan működik, mire használják, mik a technikai alapfeltételei, stb. Nézz szét vpn szolgáltatók között, melyik milyen áron mit kínál. Vannak nagyon olcsók, de ott sokszor vagy a sebesség, vagy az átvihető adatforgalom vagy egyéb dolog a korlát.

Nyugodtan állíts be VPN-t, csak előbb tényleg olvass utána, mert látod, ha harmadik lépésnél elakadsz mert nem tudod hogy milyen internetcímet kér

2018. nov. 26. 07:29
 13/13 anonim ***** válasza:
Arra probalunk kilyukadni hogy ha nincs valamelyik vpn szolgaltatonal elofizetesedd akkor nem tudsz mihez csatlakozni. Ok adjak a szerver cimet, felhasznalonevet, jelszot.
2018. nov. 26. 07:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!